Kwaliteit voorop

De kwaliteit van onze dienstverlening staat voorop. Om je meer inzicht te geven in onze professionele werkwijze, tonen wij je graag onze keurmerken, vergunningen en / of aanstellingen. 

 

Kifid
Als je op een bepaalde manier niet tevreden bent over onze werkwijze of dienstverlening, vinden we dat uiteraard jammer. Wat ons betreft zouden we er graag met jou uitkomen. Maar mogelijk blijft er een verschil van mening bestaan. In dat geval is het voor jou prettig te weten dat wij zijn aangesloten bij het Kifid. Eventuele klachten kun je hier indienen. Het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening zal jouw klacht altijd vertrouwelijk, deskundig en objectief behandelen.

 

Erkend Hypotheek Adviseur
Wij zijn trots op ons keurmerk Erkend Hypotheek Adviseur. Wij zijn als professional specialist in alle facetten van het advies. Of het nou gaat om een startershypotheek, hypotheken voor doorstromers of het oversluiten van een hypotheek. Als erkend hypotheekadviseur beheersen we alle vormen van advies. We bieden oplossingen en zekerheid. Ook voor ondernemers. Ook als je een echtscheiding achter de rug hebt.

 

Advieskeuze
Als adviseur moet je ook kritisch op jezelf durven zijn. Daar hoort bij dat je klanten vraagt om zich eerlijk uit te spreken over jouw dienstverlening. Via Advieskeuze kun je ons een cijfer geven. Uiteraard hopen wij daarbij op een goede waardering, maar kunnen wij verbeteren, geef het aan ons door. 

 

Nationale Hypotheek Garantie
De Nationale Hypotheek Garantie (NHG) is een garantie van de overheid richting de bank. Wanneer de klant zijn verplichtingen jegens de bank niet nakomt, kan de bank het tekort verhalen op de overheid. De bank loopt dus geen risico en geeft in ruil hiervoor extra korting op de rente.

 

Nationale Hypotheekbond
De software van de Nationale Hypotheekbond zorgt ervoor dat uw hypotheek gedurende de gehele looptijd wordt gecontroleerd. Zo kan uw adviseur er voor zorgen dat u nooit onnodig teveel betaald.

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
Vraag/opmerking

Terpstra Hypotheken maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie